donderdag 9 augustus 2012

Als de duivel toeslaat - Lorraine Heath CL 827

Olivia Stanford, hertogin van Lovingdon, is buiten zichzelf van woede over het testament van haar man. De jonge weduwe begrijpt niet waarom hij een duivelse schurk als Jack Dodger heeft benoemd tot voogd van hun zoon. Toch zal Olivia moeten samenwerken met deze verderfelijke opportunist, over wie zoveel wordt geroddeld tijdens de Londense theekransjes.
Het duurt echter niet lang voordat de hertogin haar ijzige houding jegens Jack laat varen. Geen wonder, want met zijn ongebruikelijke aanpak weet hij ongekende gevoelens bij Olivia op te roepen. Langzaam maar zeker wordt dan duidelijk welk geheim er achter het opmerkelijke testament schuilgaat.

Jack de schurk krijgt opeens de voogdij over een jongen die hij totaal niet kent. En de moeder daarvan Olivia kent hij eveneens niet. Olivia heeft nogal wilde verhalen over Jack gehoord en is totaal niet eens met de testament van haar overleden man. Hoe kan hij nou een man die op straat heeft geleefd en een gokhuis bezit, tot de voogd van hun zoon benoemen? Langzamerhand schikt ze naar haar lot en leert ze hem beter kennen, en ook hij merkt dat zijn gevoelens voor Olivia anders is dan bij andere vrouwen. Langzaam aan leren ze elkaar te respecteren en gaan ze meer voor elkaar voelen. De gesprekken zijn boeiend tussen beiden en de spanning is heerlijk. Cijfer 8 / november 2009

Geen opmerkingen:

Een reactie posten