vrijdag 7 september 2012

Weddenschap zonder verliezer - Candace Camp

WeddenschapConstance Woodley weet heel goed dat de kans op een huwelijk vrijwel nihil is; ze is tenslotte al achtentwintig. Als de chaperonne van haar nichtjes, die hun intrede in de Londense society moeten maken, verschijnt ze wel op alle feesten en bals. Tot haar verbazing besluit Lady Francesca, een van de sterren van de beau monde, zich opeens over haar te ontfermen en haar bij huwbare mannen te introduceren. Ze laat dit graag gebeuren, want het is heerlijk om even van haar onnozele nichtjes verlost te zijn.

Al snel komt Constance erachter dat zij de inzet is van een weddenschap tussen Francesca en de hertog van Rocheford. Francesca heeft namelijk beweerd dat ze een geschike man voor haar kan vinden, en de hertog gelooft niet dat dat voor zo’n oude vrijster nog zal lukken. Constance vindt dit alles aanvankelijk wel amusant, tot ze kennismaakt met Francesca’s broer Dominic en halsoverkop verliefd wordt. Opeens is de liefde geen spelletje meer, en is de inzet wel heel hoog geworden!

Het verhaal op zich was wel leuk om te lezen, alleen miste ik spanning/vonken tussen Dominic en Constance heel erg.. of het was er wel, maar in mindere maten.. in ieder geval ik had er meer van verwacht.. cijfer 7 Mei 2009

Geen opmerkingen:

Een reactie posten