vrijdag 7 september 2012

Weelderige vormen - Maeve Haran

Weelderige vormenMaddy is een kei in dagdromen. Ze droomt van een carrière als fotograaf maar werkt in een fotowinkel. Ze heeft weelderige vormen maar droomt van een slank figuurtje.
Maddy gaat trouwen met Chris. In de etalage van een chique bruidswinkel ziet ze de ultieme jurk. De nuffige verkoopster houdt vol dat de japon niet haar maat is maar Maddy staat erop hem te passen.....en hij staat har prachtig. Zo mooi dat een modefotograaf die met een reportage bezig is direct foto's van haar maakt. De onverhoedse beweging die dit bij Maddy ontlokt doet de bruidsjurk scheuren. Dat gaat haar een kapitaal kosten, een kapitaal dat ze niet bezit. Tot overmaat van ramp wordt ze ook nog ontslagen omdat ze per abuis foto's van de blote billen van de plaatselijke voetballers heeft meegegeven aan een keurige oude dame.
Dit is zelfs voor de oeroptimistische Maddy te veel. Opeens twijfelt ze aan alles en iedereen, aan Chris die wel erg ouderwetse ideeën heeft, aan haar vader die wel erg uithuizig is, aan haar moeder die geobsedeerd is door de balletcarrière van haar zus en aan haar zus die wel erg fanatiek en mager is. Dan arriveert er een pakje: het is de gerepareerde bruidsjurk, met de groeten van de fotograaf....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten